Het Phizi team bestaat uit verschillende medische specialisaties .


 
fotomeijsdermatoloog 2.png

Martijn Meijs

Dermatoloog, aandachtsgebied dermato-oncologie en flebologie

Algemeen dermatoloog werkzaam in het BovenIJ ziekenhuis te Amsterdam.

Na zijn studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen specialiseerde drs. Martijn Meijs zich tot dermatoloog in het AMC te Amsterdam. Daarna ging hij als algemeen dermatoloog aan de slag in het BovenIJ ziekenhuis te Amsterdam waar hij de vakgroep dermatologie als vakgroepvoorzitter opnieuw vormgaf. Zijn aandachtsgebieden zijn dermato-oncologie en flebologie. 

"Zeker als dermatoloog realiseer je steeds meer dat het werken in een ziekenhuis-setting niet altijd noodzakelijk is. In de vertrouwde omgeving van de huisartsenpraktijk zorgen we met Phizi dat huisarts en medisch specialist zij aan zij patiënten van hoogwaardige klein chirurgische zorg voorzien. Om dit naast mijn klinische werk als dermatoloog te kunnen doen vind ik erg interessant"

Bignr.: 19051043401


 
Karin Houtman.png

Karin Houtman

Dermatoloog, aandachtsgebied dermato-oncologie

Algemeen dermatoloog werkzaam in de Mauritskliniek in Den Haag.

Kwaliteit & Veiligheids Management Phizi in samenwerking met Lia Wildeman Kwaliteitsconsultant Aduard B.V.- IHC.

Drs. Karin Houtman volgde haar studie geneeskunde aan de universiteit van Nijmegen, waar zij daarvoor ook biomedische wetenschappen studeerde. Vervolgens heeft ze haar specialisatie tot dermato-venereoloog gevolgd in het universitair medisch centrum in Leiden. Tijdens haar specialisatie heeft zij zich vakkundig gemaakt in de algemene dermatologie, met als speciale aandachtsgebieden onder andere de dermato-oncologie/chirurgie.

‘In het vind het leuk om naast mijn werkzaamheden in de kliniek na te denken over hoe zorg anders georganiseerd zou kunnen worden, met meer aandacht voor de patiënt en meer samenwerking met de huisartsen. Phizi sluit hier perfect bij aan en daarom is het zo leuk om onderdeel te zijn van dit team!’

Bignr.: 39908895101


 
Gijs van Couwelaar.jpg

Gijs van Couwelaar

Reconstructief chirurg.

Reconstructief chirurg verbonden aan de Ziekenhuisgroep Twente (Hengelo en Almelo), werkzaam op de afdeling plastische, reconstructieve, hand- en polschirurgie 

Na zijn artsenopleiding aan de VU in Amsterdam werkte Drs.van Couwelaar als assistent algemene chirurgie.  Vervolgens werkte hij bij een aantal instituten en klinieken (o.a. St. Lucas Andreas Ziekenhuis en Westfriesgasthuis). Daarna volgde hij zijn specialisatie plastische, reconstructieve en handchirurgie aan het VU medisch centrum. In deze periode liep hij twee perifere stages in het Rode kruis ziekenhuis Beverwijk (Brandwondencentrum) en het Kennemer Gasthuis te Haarlem. Gedurende zijn opleiding plastische chirurgie volgde Gijs een opleiding epidemiologie aan het Emgo Instituut en differentieerde zich in dermato-oncologie in zijn laatste opleidingsjaar. 

 Bignr.: 19066080301


 
wouter+jurgens.jpg

Wouter Jurgens

Reconstructief chirurg.

Reconstructief chirurg werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda.

Dr Jurgens studeerde geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna promoveerde hij in 2012 op tissue engineering van kraakbeen. Aansluitend volgde hij zijn opleiding tot Plastisch, Reconstructief en Hand Chirurg aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam. Tijdens zijn opleiding richtte zijn focus  zich op de reconstructieve chirurgie, waaronder herstel na dermato-oncologische resectie.

"Ik combineer graag mijn medische expertise met het bedenken van vernieuwingen in de zorg die de wensen van patiënten centraal stellen. PhiZi sluit daar helemaal bij aan. Daarnaast waardeer ik de korte lijnen met de huisarts, waardoor de zorg maximaal efficiënt wordt en wederzijds begrip groeit. Met als resultaat de beste zorg voor de patiënt!"

 Bignr.: 69064501101


Praktijk team.jpg
 

Huisartsen, doktersassistenten, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners

Alleen door de nauwe samenwerking tussen de huisartsenpraktijk en de Phizi specialisten is Phizi in staat de  zorg voor huidafwijkingen in Nederland structureel te verbeteren.  De huisartsen, doktersassistenten, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners van de huisartsenpraktijken waar Phizi mee samenwerkt zijn een cruciaal onderdeel van het team.